Vindt jouw kind radijsjes ook zo scherp smaken? Hier komt dé oplossing! Snijd de radijsjes in plakjes en wok ze. Lekker makkelijk en lekker smakelijk!
Ingrediënten
vier kinderhanden vol radijsjes, 1 grote ui, 1 eetlepel bakolie, 1 teen knoflook, 1 eetlepel gemberwortel, 2 eetlepels sojasaus, 100 gram cashewnoten
Bereiding
Was de radijsjes, snijd het loof eraf en houd dit apart. Snijd de radijsjes in plakjes. Snipper de uit, pers de knoflook, rasp de gember en hak de cashewnoten door de midden. Verhit de olie in een wok of hapjespan en voeg de radijs, ui, knoflook en gember toe. Roerbak circa 3 minuten. Meng de sojasaus en cashewnoten erdoor en wok nog 1 minuut. Hak wat van het radijsloof fijn en bestrooi het gerecht ermee. Lekker met rijst en sperziebonen of peultjes.